Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tudtad-e...?

Hogy ragadt rá a "King of Pop" elnevezés?

michael-jackson-and-elizabeth-taylor.jpgEgy díjátadón Elizabeth Taylor (Michael legjobb barátja), a "Pop rock and soul királyának" nevezte Michael-t. Mindössze ennyi...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Michael nem ünnepelte a karácsonyt?

christmas.pngIgen tényleg nem ünnepelte. Mindössze csak azért, mert a "jehova tanúi" voltak. (Mint tudjuk a Jehovák nem ünnepelnek karácsonyt, se szülinapot, ezért mindenkinek a családjában volt egy napja, pl Joe Jackson napja, az apja napja volt.) Michael első karácsonyát a ranchen tölötte, Elizabeth kérésére. Michael-nek tetszett az első karácsonya, ami 1993-ban volt. Miután ajándékait kibontotta, szörnyű lelkiismeretfurdalása volt. Kiszaladt a fürdőszobába és heves sírásba kezdett, mert őt mindig is úgy nevelték, hogy ne ünnepelje a karácsonyt. (Ezek a képek az első karácsonyáról készültek)

 

 

Michael valóban szerepelt a Simpson család egyik epizódjában?

 

leon-kompowsky.jpg.pngIgen, Michael hangját kölcsönözte az egyik karakternek, amelyet Michael Jacksonnak hívtak az epizódban. A stáblistán a neve John Jay Smith volt, hogy megkerülje a kiadójával kötött exklúzív szerződést. (Michael Leon Kompwosky-t "játsza" el)

 

 

 

 

 

 

 

Miért van a They Don't care about us-nak két klippje?

they-don-t-care-about-us.jpg Az eredeti változatban Michael egy börtönben sínylődik, ahol táncra ösztönzi a rabokat. A videóklipben megrázó képek láthatóak a történelemből, amelyek annyira felkorbácsolták a kedélyeket, hogy Michaelnek új változatot kellett készítenie. Az új változatban Michael Brazília utcáin táncol több száz dobos kíséretében, a fegyveres hatalom árnyékában.

A videóklip hosszabb változatában Michael percekig táncol a dobok ritmusára. Michael érkezésére a helyi bűnözők is felkészültek, ugyanis ők biztosították a sztár védelmét otttartózkodása alatt.

 

 

 Nem esett le az orra

orr--ful.jpgSzerintem ez egy nagy hülyeség, hogy valaki orra leesik. Ez az egész úgy kezdődött, hogy egy paparazzi követte Michaelt miközben álcázta magát, hogy bevásárolni menjen. (Egyébként egy hajómodellt vett) Hamar fényderült rá, hogy ő Michael Jackson. Folyton csak az orrát fogta Mike, mintha az leesne. Az újságok úhy hozták le a hírt hogy: Michael Jacksonnak leesett az orra. Miután ezt terjesztették Michael nagyon megijedt, hogy mi lesz ha mégis leesik. (Egyébként csak egy porc tört le az orra hegyéről, amit már nem tudtak más orról pótolni, ezért Michael füléből szedtek ki egy porcot.) Michael fizetés nélkül távozott, de később elküldette az összeget. (A jobb oldali képen szerintem elég jól látszik, hogy valami hiányzik abból a fülből.)

 

Szerepelt a South Parkban?

michael-jefferson.jpgUgyan nem szeretette volna, de mégis szerepet kapott South Park nyolcadik szériájában, a 2004-es The Jeffersons című rész róla szólt. Az alaptörténet szerint Mr. Jefferson (Michael Jackson) túl elfoglalt, hogy fiára, Blanketre vigyázzon, ezért Kyle-ék veszik át az apa szerepét, míg Cartman mély barátságot köt Mr. Jeffersonnal. (A bajusz afféle "cukrosbácsira" utal. Talán ezért nem akarta ezt a szerepet.)

 

 

 

Meg akarta venni Joseph Merrick csontvázát?

 

 

 

elefantember.jpgJackson 1987-ben a London Memorial Hospital Center-nek 1 millió dollárt ajánlott fel az elefántember csontvázáért.Az ára eredetileg "csak" 500 ezer dollár volt. Később tagadta, hogy nála lenne az elefántember. Imádta az elefántember történetét. Azt mondta, hogy szerinte hasonlított rá, mert ő is mindig rejtőzött.

 

 

 

 

 

 

Honnan szerzi Michael a menő ruháit?

ruhai.jpgA Bad korszak óta Michael minden ruháját kizárólag neki készíti két divattervezője Michael Bush és Dennis Tompkins.

 

 

 

 

 

 

 

A Black or White-ban szerepel Tyra Banks?

tyra.jpgIgen ez engem is meglepett, de tényleg szerepel benne. A végén amikor az a rész van, hogy: "It's black, it's white " ott Tyra is közre játszik. Mégpedig egy elég széles mosollyal :D. Igen ezen a képen tényleg Tyra van ;).

 

 

 

 

 

A Blood On The Dance Floor összes dalát cenzúrázták??

 

 blood-on-the-dance-floor.jpg Észak-Afrikában (kivéve Tunézia) és sok Közel-Keleti országban (pl. Pakisztán, Irán, Irak, Szíria, Jordánia, Líbia) Michael "Blood On The Dance Floor" című albuma csak cenzúrázás után jelenhetett meg. Ebből az okból a legtöbb dalt megvágtak. A "Blood On The Dance Floor"-t "(Vér a táncparketten) On The Dance Floor"-ra(A táncparketten) keresztelték át, mivel a "blood" (vér) szó Istenkáromlást jelent. Ezért a dalnak a végét teljes egészében levágták. Az első szakaszban az "out to kill-t"(meg akar ölni) "how does it feel"(milyen érzés) váltja fel. Az "out to kill"(meg akar ölni) erőszakra való felhívást sugall az iszlamisták fülében. Szintén problémát okozott a "Look who took your under at seven inches deep"(Néz csak ki döfött le 7 centi mélyen) sor, mivel az a tény, hogy egy nő egy férfi felett uralkodjon az iszlám kulturában elképzelhetetlen. Így "Susie got your number"(Susie-nak megvan a számod) hallható helyette. A "Ghosts"(Szellemek) című dalból kivágták a "put a knife in my back, shot an arrow in me"(Kést állítottál a hátamba, egy lövés és egy nyílvessző bennem) című sort, az "Is it Scary"(Ijesztő) viszont megúszta a cenzárázást. Azonban a "Morphine"(Morfium) című számot teljes egészében levették az albumról. Nem tartják elfogadhatónak, hogy kábítószerről énekeljen valaki.
A "Superfly Sister"-t (Superfly nővér) szinte teljesen "feldarabolták", minden szexualitásra vonatkozó sort kivettek belőle.

 

 A Hold My Hand felháborítást keltett??

hold-my-hand.jpgMichael Jackson és  Akon duettje a Hold My Hand, valóban felháborítást keltett, mert Michael alig énekel benne, a rajongók viszont azt várták, hogy Jackson többet, Akon kevesebbet énekel ebben a dalban. Ő alig 1 percet énekel, míg, Akon szinte az egészet. (Persze a Michael "1 percén" kívül)

 

 

 

 Bubbles nem vett részt gazdája temetésésn??

bubbles.jpgBár egyesek azt feltételezték, hogy a popsztár kedvenc majma már halott, kiderült, hogy a most 26 éves Bubbles életben van, és egy floridai központban gondoskodnak róla. A intézmény igazgatónője a CNN-nek elmondta, Bubbles nem vesz részt volt gazdája temetésén, és legjobban úgy tudják leróni a tiszteletüket Michael Jackson előtt, ha kedvence tökéletes ellátásban részesül. Az énekes még a nyolcvanas években vette magához a csimpánzt, és szinte mindenhova magával vitte. Idővel azonban Bubbles egyre agresszívabb lett, és mivel attól tartottak, hogy megtámadja az énekes legkisebb gyermekét, inkább beadták egy állatotthonba. A csimpánz körülbelül négy évvel ezelőtt került át a kifejezetten majmokkal foglalkozó floridai intézménybe, de egykori gazdája soha nem látogatta meg. Igaz, egyszer például szervezni akart neki egy bulit, amire meghívott volna számos állatsztárt: a Tarzan-filmek Csitája, valamint a híres filmes kutyák, Benji és Lassie alakítói voltak a vendéglistán. Patti Ragan igazgató szerint Bubbles boldog náluk, és nagyon jól kijön a többi csimpánzzal.

 

 

Michael utolsó üzenetei

 

 2008.jpgMegtalálták Michael Jackson utolsó üzenetét
LOS ANGELES – Gyönyörű jövőre vágyott a pop királya. A fürdőszobatükörre írt jegyzetekkel biztatta, erősítette magát Jackson. A News of the World szerint Michael Jackson meg akart szabadulni gyógyszerfüggőségétől,elfelejtett mindent és el akarta énekelni a We Are The Worldöt. Mindezt a tükörre ragasztott cetlikből tudja az angol bulvárlap.

 

 

 

  

 

Michael és Madonna??

madonnaval.jpgMichael és Madonna ugyanabban az étteremben ünepelték valakinek a születésnapját. Michael nem volt hajlandó részt venni az ünnepségen, mire Madonna odament hozzá levette róla napszemüvegét és azt mondta neki:
-Márpedig most úgy fogsz viselkedni, mint bármely más ember!

Michael ezen nagyon megsértődthetett, és ezért albumára nem került fel a Madonnával készült közös duett a Give in to me. (Később ezt egyedül felénekelte és így az albumra kerülhetett. Michael egyik kígyóját Madonnáról nevezte el). Madonna őrülten szerelmes volt belé. Madonna úgy gondolta, hogy ha felvételt csinál Michaellel, akkor megszerezheti. Ez csak amolyan ürügy volt neki, hogy Michaelt az ujjai köré csavarhassa. Michael nem szerette Madonnát, mert folyton csak parancsolgatott és ha bár próbált kedves lenni vele, ez elég nehéz volt mert ők teljesen különbözőek voltak. Michael Disneylandbe ment volna, ehelyett Madonna sztriptíz bálba akart menni az énekessel. Michael eleinte finoman fogalmazott, hogy Madonna nem egy kedves ember, de miután a nő teljes mértékben azt hitte, hogy Michael az övé és ő irányítja az énekes lefújta a közös dalt és így nyilatkozott a sajtóban: „ Ezek után mindenféle gonosz dolgokat írt rólam a sajtóban, pedig én igazán kedves voltam ahhoz a mocskos...kis perverz... boszorkányhoz!” Sokan azt mondják erre, hogy csak Madonna járt az énekessel mert Michael nem járt Madonnával. Csak egyszer adták elő a dalt mert nem fújhatták le a fellépést. Madonna azóta is sok ötletét lopta Michaelnek, de állítólag bosszúból.

 

 

Doo-Doo

 

-love-mj5.jpgMichael néha egész nap Doo-Doo nyelven beszélt. Ilyenkor némely dolgot egyszerűen Doo-Doonak hívott. Például: "Éhes vagyok. Gondolkodom mit is egyek. Talán egy kis Doo-Doot." (Így vált egyik becenevévé a "Doo-Doo")

 

 

 

 

 

 

7.jpg

Michael és a 7-es szám

Michael kedvenc száma a hét volt. Ez a szám számtalanszor megjelenik a Dangerous albumon. Mike kedvenc elnöke volt Andrew Jackson (a hetedik elnök a sorban), s 7-es méretű cipőt hordott. Hetedikként született a családba, és a Scream videoklippjében a mezén egy 7-es szám van. 7 szólólemezt adott ki, a nyolcadikra sajnos nem került sor. Mind a két neve (kereszt-, vezetékneve, Michael, Jackson) 7 betűből áll. (Egyébként a 7-es az Isten száma)

 

 

Eladták Michael Jackson kesztyűjét?? 

 mj-es-a-kesztyu.jpgÁtszámítva 13 millió forintért (70 800 dollár) adták el egy Los Angeles-i árverésen azt a strasszos kesztyűt, amelyet Michael Jackson Victory elnevezésű 1984-es turnéja során viselt.

 

 

 

 

Disneyland

disneylandben.jpg

Volt olyan időszak Michael életében, amikor naponta négyszer akart Disneylandbe menni. Ilyenkor álszakállt ragasztott, valamint mű orrot, szemüveget és sapkát hordott. Ettől idősebbnek nézett ki, járásával pedig elérte, hogy minden sorban azonnal előre engedték.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

mj-repul.jpg

Michael repülni akart??

 

Egy nap Michael és egy fiatal barátja elhatározták, hogy repülni fognak. Megálltak a szoba közepén, becsukták a szemeiket, kinyújtották a kezeiket, s a repülésre koncentráltak. Évekkel később így emlékszik vissza az akkori kisgyerek: "Úgy fél órával később meguntam a dolgot, de Michael csak állt ott mozdulatlanul, csukott szemmel, azt kívánva, hogy repülhessen..."

 

Bubbles  volt MJ kedvence??

 

bubblessel.jpg

Michael későbbi apósa, Elvis Presley nyomán majmot vásárolt magának, akit Bubblesnak nevezett el. A csimpánz többek között húsz, személyre szabott ruha közül választhatott magának, valamint külön szobája volt a hotelban, ha Michael éppen utazni kényszerült.

 

 

In the Closet-ben Naomi a főszereplő?

naomi.jpg

Naomi Campbell játsza Michael kedvesét ebben a klippben. (Ez a kép az In the closet-ből van).

 

 

 

 

 

 

 

Iman és Michael?

 

eddie-iman-es-michael.jpg

 A gyönyörű szupermodell Chanel Iman, Eddie Murphy közrejátszásával vesz részt a Remember the time-ban. Ebben a klippben Imant, Michael elcsábítja Eddie-től. (A Remember The Time video azon jelenete alatt, mikor Iman-t, az egyikori etióp fotomodellt megcsókolja, arra kérte a stábját, hogy a kamerás és a rendező kivételével mindenki hagyja őket magukra, mert zavarban volt).

Forrás: http://www.michaeljjackson.eoldal.hu/cikkek/tudtad-e...--/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Scholars deaf; organizations, aspirated, officers dislocated.

(qavartu, 2019.05.06 08:00)

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone No Prescription[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Buy Prednisone</a> iub.qmxf.barbykah.eoldal.hu.elv.li http://mewkid.net/buy-prednisone/

Strength participants sea easy all: politicians stiffness.

(ihewzkumoweji, 2019.05.06 06:11)

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone Without Dr Prescription[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone</a> ijl.fveo.barbykah.eoldal.hu.ids.iv http://mewkid.net/buy-prednisone/

tápioszele

(mecséri bea, 2012.11.29 15:10)

a nagy kedvencem volt amikor elcsábitota a eddinek a feleségét

;)

(Annie Jackson, 2011.03.08 20:19)

Nagypn örülök, hogy az munkám felkerülhetett ide :D
Így mostmár 2 helyről is megismerik :P
Köszi Barby
Puszi Annie

Re: ;)

(Barbara Jackson(Barby) [szerki], 2011.03.11 19:18)

Én köszi Bogika :D <3

 

 

Profilkép
FacebookArchívum

Naptár
<< Április / 2021 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 93719
Hónap: 828
Nap: 39