Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Michael Jackson betegségei,balesetei ---> miért is pletykáltak róla valójában?

 

mj-concert.jpgApja kegyetlenségének hatásain, míg élt, nem tudta magát túltenni Michael Jackson. 
Még utolsó interjúiban is gyakran könnyezett, ha gyerekkori élményei eszébe jutottak. Első, Off the Wall című szólólemezével már 1978-ban hatalmas sikert aratott, innen egyenes út vezetett a világhírnév felé. 

Olyan sikeres volt, hogy még Ronald Reagan elnökkel is találkozhatott.
 


A lemez sikere után egy évvel, 1979-ben azonban egy táncpróbán úgy összetörte az orrát, hogy egész életében nem heverte ki. Hiába operálták meg, a műtét nem sikerült, és még legalább három korrekciós beavatkozást kellett elvégezni rajta. 

mj-orra.jpgNemcsak a formája ment tönkre, de légzési nehézségei lettek emiatt, ami szintén végigkísérte egész életében. Így alakult ki aztán a később védjegyévé vált Pán Péter-orr. 

 

 

 

 

 

 

 


mjjjj.jpgGerince egy koncert alatt sérült meg, amikor leesett a színpadról, és eltörött egy sajátos fellépésén végig tolókocsiból énekelt. Hiába operálták meg azt is, háta sohasem jött helyre. 

Kegyetlen kínjaira azóta erős fájdalomcsillapítókat szedett, és az évek során függővé vált. Vélhetően az erre kapott méregerős, morfiumalapú fájdalomcsillapító túladagolása okozta a halálát, ugyanis mellékhatásként a szer ritka esetekben szívleállást okoz. 

A 80-as évek közepén diagnosztizáltak nála egy autoimmun betegséget, a lupuszt, amely gyulladásos megbetegedéseket okoz a szervezetben. 

A vitiligo nevű kórt is ekkor mutatták ki rajta először, ami a bőr kivilágosodásával jár. Bár ekkor fölreppentek olyan hírek, hogy ő vesz részt bőrfehérítő kezeléseken, csak egy betegségre akarja fogni bőre színének változását. 

Ekkor történt vele még egy súlyos baleset, egy Pepsireklám fogatása közben, 1984ben leégett a haja. Eminem egyik klipjében maga is leégeti a Jackson hajára hasonlító parókáját. A cégóriás másfél millió dolláros kártérítését egy, a saját nevén alapított kórháznak adományozta, amelyben súlyos égési sérülteket kezeltek. Közben kiderült, a család megpróbált segíteni a sztáron. Állítólag egyszer megszállták a neverlendi birtokot, hogy eltűntessék a drogokat. Jacko ezután utasította testőreit, hogy a tudta nélkül nem engedhetik be egyik családtagját sem.  

 

 

 

 

 Michael lábát iszonyú fekélyek borították

mj-laba.jpeg

 

Egyelőre csak találgatnak, hogy mi okozhatta a sebeket Jackson lábán. Van, aki szerint nekrózisról van szó. Így hívják azt a betegséget, amikor elhalnak a sejtek. Egy dermatológus szakértő elmondta, ha az intravénásan bekötött folyadék a bőrébe csöpögött és nem a vénájába, akkor ez nekrózist okozhatott. Az 50 éves korában elhunyt popkirály apja szerint a vitiligo nevű betegség lehet a bűnös, amitől kifehéredett a bőre.

 

Orvosok szerint általában szokatlan a lábba történő intravénás kezelés, de ha a karon nincsenek használható erek, akkor alkalmazzák ezt a módszert.

 

Valószínűleg az intravénás kezelés során kapott fertőzéstől lett ilyen a lába a popkirálynak.Egy rémes kép került nyilvánosságra Michael Jackson sebekkel borított lábáról. A sztárról még 2002-ben készült a fotó, miután valószínűleg intravénásan kapott valamilyen szert.

 

 

Kezét is fekélyek borították

mj-karja.jpgEz a fekély valószínű, hogy apja bántalmazásainak a nyoma. (Oprah Winfrey-nek is megmutatta karját, persze akkor a kamera nem vette, de azt vallotta, hogy apja okozta a sebet.) Michael valószínű, hogy emiatt nem hordott soha rövidujjú pólót.

 

 

 

 

Forrás: http://www.michaeljjackson.eoldal.hu/cikkek/mj-balesetei--betegsegei/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

KULKULKULKULKULKULKULÁM

(BÁBÁBÁBÁBÁBÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, 2014.10.12 17:02)

EDMEG ASZAROOOOOOOMMMMMATTTT

IDMEG A HUGYOM

DESZERT A FOSOM

JUSTIN BIBER SEGÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉT EDMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGG

NÁNÁNÁNÁNÁNÁNÁ

(LÁLÁLÁLÁLÁLÁLÁLÁL, 2014.10.12 16:57)

TUCTUCTUCTUCTUCTUCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

(LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL, 2014.10.12 16:56)

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

g fjnhkbhzu

(78trnbnudrznz8, 2014.10.12 16:54)

c rtfvhjbcvjkbm klvbnmkncv mkbn fmhemurioévghjihggfufzguilhutftuiébiofziodrsdtivgzilfsdvzdsvtxsftdgziabhsdgmidanhzusanhzudeshusdhoasdmudjms9auwguawwklqwm,DEWEFSFREFREGTEFREREFREGREFDEFRERJHSFEMHFREMJIOPCDSRKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

holivood ghamisc ut 345

(szelena gomez miley cirus, 2014.10.12 16:43)

you are stupid? jou I,m no stupid jou in she in vitni

hyvey gnai ut 84511

(patai anna alexandrastand, 2014.10.12 16:52)

szegényszerettuk a pinicsit meg mindenttttttttttttttttttttttt

gggfczgfguffhkfztijhhfzhkjggjhjjgg

vertne@freemail.hu

(vertne, 2014.06.02 14:40)

Pontatlan, felületes, fele igaz összeollózások. Szóbeszédekre, más bulvár forrásokra hagyatkozva!
Félrevezető!!!!
Az orrműtétekről írt rész nagy vonalakban igaz( mint a többi!) De csak nagy vonalakban! Az igaz, hogy egy táncpróbán tört el az orra, ezt követően műtötték meg először, és ekkor forrmálták is. Majd korrigálni kellett. Valószínüleg többször is mint 3x. De nagy valószínüséggel az ekkor még nem tudott lupus miatt, mert ez a betegség nem csak gyulladásokat okoz a szervezetben, de rontja a műtétek utáni gyógyulási folyamatokat.
A lábán lévő fekélyről azt is lehetett olvasni, hogy pókcsípés utáni fotó. És bár az is lehetséges amit a szerző írt, de a fentiek fényében az is, hogy csak beutötte, és így gyógyult.
A karjáról készült felvétel pedig a 2005-ös letartoztatás során elszenvedett rendőri brutalitás nyomai látszanak, nem pedig az apjáé. És nem Oprah Wienfrey interjúban mutatta, hanem a 60 minutesben.
És hordott rövid újjú polókat, de később a vitiligó kezelés miatt megnőtt a bőrrák kockázata, és vigyázva magára jobban felöltözött.
Ezeket csak a pontosság kedvéért, mert Ő is utálta a bulvár féligazságait.

BARCELONA1999@CITROMAIL.HU

(viki, 2012.04.21 10:26)

SZEGÉNY ÉN MINDIG SZERETNI FOGOM A ZENÉJÉT AKÁR HOGY IS VAN!! Ö NAGYON SZERETTE A GYEREKEKET , AMI NEM MONDHATO EL SOK SZTÁROL!!!

naomi12@citromail.hu

(naomi mateova , 2012.04.05 18:41)

jaj szegenykem,en orokre szeretni oglak Michael ne aggódj ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ :'(

.

(I <3 MJ xxx, 2012.02.29 18:30)

szegény Michael♥♥♥ :'(((

:'(

(MJ<3.'Dorina':), 2011.03.26 21:33)

SZEGÉNYKÉÉÉMM..:('(..(

 

 

Profilkép
FacebookArchívum

Naptár
<< November / 2021 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 100595
Hónap: 1023
Nap: 24